BARCELONA, 28 (EUROPA PRESS)

L’Institut Ramon Llull (IRL) ha publicat les bases per a la contractació d’un servei de comissariat compartit per elaborar, juntament amb el despatx d’arquitectura RCR, la proposta per a la participació de Catalunya als ‘Eventi Collaterali’ de la Biennal de Venècia 2018.

En aquesta edició, Catalunya estarà representada pel grup RCR Arquitectes d’Olot (Girona), recentment guardonat amb el Premi Pritzker, ha recordat aquest divendres l’IRL en un comunicat.

Les tasques encomanades a través d’aquesta contractació inclouen participar en l’elaboració del discurs expositiu i en el desenvolupament del projecte d’exposició juntament i en coordinació amb RCR, efectuar el seguiment de l’execució del projecte i coordinar els continguts, entre d’altres activitats.

La selecció es farà a través d’un comitè d’experts presidit per un representant del COAC i format per quatre vocals en representació d’Ajac, el Consell d’Escoles d’Arquitectura, el FAD i el despatx RCR.

Les sol·licituds es podran presentar des del 31 de juliol fins al 8 de setembre.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.