L’estudiant barcelonina Paula Pons guanya el I Concurs Nacional d’Estudiants de Pastisseria

  • L'estudiant de l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona Paula Pons ha guanyat el I Concurs Nacional d'Estudiants de Pastisseria, celebrat a la fira Intersicop 2017, que va tenir lloc del 19 al 21 de febrer a la Fira de Madrid (Ifema).

VilaWeb
22.02.2017 - 17:22

MADRID, 22 (EUROPA PRESS)

L’estudiant de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona Paula Pons ha guanyat el I Concurs Nacional d’Estudiants de Pastisseria, celebrat a la fira Intersicop 2017, que va tenir lloc del 19 al 21 de febrer a la Fira de Madrid (Ifema).

Segons ha informat Ifema en un comunicat, el segon premi va ser per a l’alumne de l’escola del Gremi d’Artesans Confiters del Principat d’Astúries Carlos Merino i el tercer el va aconseguir el jove de l’escola del Gremi de Mestres Confiters de València, Federico Martínez.

En el concurs van participar 24 escoles de tota Espanya i els candidats van disposar d’un total de 8 hores per elaborar una creació de pasta ‘choux’ tipus ‘éclair’ o similar, un croissant i un pastís de xocolata amb un mínim de tres components.

El concurs va ser convocat per la Confederació Espanyola d’Empresaris Artesans de Pastisseria (CEEAP) i amb ell l’organització pretén promoure la formació en pastisseria com un “arma de futur” i com “una bona manera de visualitzar i prestigiar l’ofici de pastisser”.

El jurat va estar format pels rebosters Daniel Álvarez, César Romero, Jordi Puigvert, Francisco Somoza, José Manuel Marcos Candela, Andrés Mármol i Paco Llopis.

Ens ajudeu a fer un plató?

Fem una gran inversió per a construir un plató televisiu i poder oferir-vos així nous formats audiovisuals de qualitat.

Gràcies per fer-ho possible.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem

Fer-me'n subscriptor