Segon lliurament de la sèrie d’entrevistes sobre innovació, enmarcades en la promoció del Premi Antoni Carné a la Iniciativa Innovadora de l’Associacionisme Cultura Català. Acabada la presentació del l’Ésdansa 2019, on ens han concedit un tast de l’espectacle ‘La Resclosa’ que presenten al festival garrotxí, hem demanat al Roger Andorrà i a la Núria Hontecillas que ens dediquin una estoneta per a conversar sobre les propostes d’avantguarda en la música i la dansa d’arrel. Aprofitant l’avinentesa, també hem demanat al Roger que ens parli sobre el projecte ‘Electrogralla’.

 

Bases electròniques amb so de gralla. Com sorgeix aquesta combinació? En altres paraules: com neix Electrogralla?

Roger Andorrà: Electrogralla neix com a projecte final dels meus estudis a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Per a poder-te acreditar coma a titulat, has de demostrar que has indagat en un instrument i que tens les capacitats mínimes per a poder desemvolupar una carrera professional. Indagant en això, vaig adonar-me’n que en l’àmbit de la gralla mai s’havia obert cap finestra oberta cap al món de l’electrònica.

Llegeix l’entrevista sencera a Tornaveu fent clic aquí

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.