La CUP ha cridat els catalans a aixecar una ‘trinxera contra psicòpates’. L’ex-diputat Quim Arrufat ha adreçat una crítica ferotge a l’estat espanyol i s’ha referit tres vegades a la violència dels cossos policíacs espanyols durant el referèndum del primer d’octubre titllant-los de ‘psicòpates’.

En un acte de campanya a Vilanova i la Geltrú, Arrufat també ha criticat la ‘causa general’ contra l’independentisme, en referència a la persecució judicial. El candidat anticapitalista, Carles Riera, s’ha compromès a no aturar-se fins aturar la ‘repressió dictatorial d’un estat neofeixista sostingut per la Falange del PP, el PSOE i Ciutadans’.

Riera també ha recordat als comuns que ‘al feixisme se’l fa fora a empentes i cops’. En aquest sentit, ha demanat de construir un ‘mur de vots’ el 21-D per a foragitar el 155 i fer efectiva la república.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]