La cuina de la Neus: cigrons amb espinacs

  • Us oferim un plat fàcil i gustós del receptari de Neus Cuscó

VilaWeb
24.02.2018 - 22:00
Actualització: 03.03.2018 - 19:26

Ingredients
(per a 4 persones)

‒500 g de cigrons cuits (300 g si són per a coure),

‒2 manats d’espinacs,

‒1 ou dur,

‒4 grans d’all,

‒1 cullerada de farina,

‒reservar una mica de suc dels cigrons o dels espinacs,

‒pebre vermell,

‒oli,

‒sal.

 

Elaboració
Per a bullir els cigrons hem de tenir-los vint-i-quatre hores en remull, amb aigua tèbia i una mica de sal o bicarbonat. Posem aigua en una olla i quan bulli els hi afegim. Han de bullir a foc viu durant una hora i mitja, depenent de la mena.

Per altra banda, fem bullir els espinacs amb aigua i sal durant deu minuts. Els escorrerem ben escorreguts.

Tallem els alls a rodanxes. En una paella posem oli i sofregim els alls. Els reservem. A la mateixa paella fem un roux: hi posem una cullerada de farina, que sofregirem una mica, i tot seguit hi afegim una mica del suc dels cigrons o dels espinacs. Hi afegim els cigrons i al mig hi posem els espinacs. Ho deixem coure cinc minuts. Hi espolsem una mica de pebre vermell per sobre i hi ratllem un ou dur per sobre. Ja ho podem servir.

VilaWeb fa trenta anys. Ens feu un regal?

Cada dia oferim el diari amb accés obert, perquè volem una societat ben informada i lliure.

Ajudeu-nos a celebrar-ho fent una donació única i sense cap més compromís.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem

dldtdcdjdvdsdg
2829301234567891011121314151617181920212223242526272829303112345678
dldtdcdjdvdsdg
2829301234567891011121314151617181920212223242526272829303112345678
Fer-me'n subscriptor