Martel, nou director del Teatre Lliure

Juan Carlos Martel serà el nou director del Teatre Lliure. El patronat de la Fundació del Teatre Lliure ha escollit Martel a través d’un concurs internacional que es va convocar després de la polèmica dimissió de Lluís Pasqual, l’1 de setembre passat. S’hi van presentar onze candidats.

Una comissió d’experts, en què hi havia Marta Angelat, Magda Puyo i Francesc Casadesús, entre d’altres, va proposar una terna de candidats a la Junta del Teatre que va triar un nom, el de Martel , a qui, avui, el Patronat ha donat el vistiplau. Es tanca, així, la crisi oberta amb la dimissió de Pasqual, just a les portes de la nova temporada.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb