Joaquim Forn treballarà com a assessor jurídic a Mediapro partir de dijous després de rebre el permís penitenciari, d’acord amb l’aplicació de l’article 100.2, per sortir dels cada dia dels Lledoners per motius laborals. La notícia l’ha revelat el propietari de Mediapro, Jaume Roures, a El Matí de Catalunya Ràdio i l’han confirmat a VilaWeb fonts pròximes al pres polític. Segons Roures, a l’empresa l’interessa el perfil d’especialista en dret públic de Forn, ja que considera que pot ser útil a l’hora d’interpretar les lleis audiovisuals europees.

En l’aplicació del mateix article, el president d’Òmnium, Jordi Cuixart, ja ha sortit de la presó dels Lledoners per anar a treballar a la seva empresa. Avui mateix Carme Forcadell ha sortit per primera vegada de Mas d’Enric per fer voluntariat i tenir cura d’un familiar d’edat avançada.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb