Dos grups d’ultradreta han fet una batalla campal a la plaça de Catalunya de Barcelona, lloc on s’havia fet també aquest matí un acte organitzat per Societat Civil Catalana. En els incidents, que han estat enregistrats en diversos vídeos, dos grups han començat a barallar-se i, en un moment determinat, han fet volar les cadires i les taules de la coneguda terrassa del bar Zurich. Tots dos grups, segons les primeres informacions, eren d’ultres i no se sap per què ha començat la baralla. Algunes fonts apunten que són seguidors d’equips de futbol rivals. SCC ha fet un piulet per desmarcar-se’n.

Els Mossos d’Esquadra han identificat alguns dels participants en la baralla, que els han increpats mentre els tenien sota custòdia. L’ajuntament ha anunciat també que un membre de la guàrdia urbana hi havia resultat ferit.

Entre els identificats, hi ha membres de la penya Yomus, un grup d’extrema dreta d’animació del València CF. Aquest mateix grup va participar en els greus incidents del 9 d’octubre a València.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]