Gambes amb salsa de tomàquet

  • La cuina de la Neus ens proposa un plat gustós, per sucar-hi pa

VilaWeb
16.09.2017 - 22:00

Ingredients:
300 g de gambes mitjanes
350 g de salsa de tomàquet cuita
1 gra d’all
julivert
1 molla de pa amb vinagre
pebre negre i vermell
sal, oli

Elaboració:
Posem oli en una cassola de fang i sofregim les gambes. Les retirem. A la mateixa cassola, posem un got de salsa de tomàquet (consulteu la recepta), all i julivert i una molla de pa amb vinagre desfeta. Salpebrem. Tornem a col·locar les gambes a la cassola i deixem que facin xup-xup un minut. Ja podem servir.

Ens ajudeu a fer un plató?

Fem una gran inversió per a construir un plató televisiu i poder oferir-vos així nous formats audiovisuals de qualitat.

Gràcies per fer-ho possible.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Fer-me'n subscriptor