Fotografia: LA COSECHA Producción Audiovisual.

Dissabte, la Base de la Marina de València s’omplirà d’art i de joves talents. S’hi farà el segon Festival Residències Artístiques, la mostra dels guardonats dels Premis Residències Artístiques que organitza l’Ajuntament de València per a facilitar l’accés a la cultura i crear una comunitat de joves artistes.

Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

La mostra es podrà veure de deu del matí a dues del migdia i serà gratuïta. Les propostes guanyadores són: No muic per tu. Una cançó d’amor, de Verónica Francés; Abecedari Autoeditat, del Col·lectiu Fractals; Kg de contaminación, d’Ana Sánchez; Plantas Migrantes, de Marco Ranieri; Generació Z, de Borja López; NOMega, de Chenia; Totes som València, de Samuel López i Robert Cerdán; ϕ=1+ √5/2, de Groc Teatre; Paisajes Pasajeros, d’Elia Torrecilla; InOut. Gran Hotel Europa, de Loopy Teller Studio; Posidonia, de Laia Bernard; Riu, de Silvia Cored; Mujer del agua, de Laura García; i Desconstruccions, de Carla Badenes i Helena Calabuig.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.