El Teatre Micalet de València inaugura la temporada 2018-2019 amb l’espectacle No estem bé d’Eugeni Alemany i Maria Juan, que s’hi representarà fins el 30 de setembre. La parella de còmics hi farà, com sempre, improvisacions amb el propòsit de retratar la societat valenciana amb un to crític i divertit.

També pujarà a l’escenari l’humorista alcoià Xavi Castillo, que, entre el 4 i 9 d’octubre, farà les seves reflexions sobre l’actualitat més recent, amb l’espectacle Xavi Castillo News!

El tercer espectacle també serà en clau d’humor: La llum del món, de Crit Teatre, que es representarà de l’11 al 21 d’octubre.

El Teatre Micalet manté la defensa del teatre en català. Enguany, amb vuit produccions de companyies del País Valencià, dues del Principat –amb els espectacles Dones Assassines i Molly Bloom– i dues de les Balears –amb els muntatges Smiley i La classe, d’El Somni Produccions.

Aquesta és una de les moltes propostes que us oferim per al cap de setmana. Si voleu descobrir-ne més, cliqueu a Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb