Uns 150 càrrecs, caps de llista i candidats del PDECat han signat un manifest en què demanen al partit la convocatòria d’una assemblea extraordinària per a dissoldre’s i fusionar-se amb Junts per Catalunya. S’hi reclama el nomenament d’una direcció interina que condueixi aquest procés de fusió, que hauria de desembocar en una assemblea fundacional de JxCat.

Al document s’hi demana que aquest espai polític conflueixi en un sol partit amb una estructura pròpia, una sola direcció, un lideratge, un relat i un model de país. ‘El PDECAT ha esdevingut un partit sense recorregut en solitari però que recull un valuós bagatge històric, una estructura territorial clau i un capital humà imprescindible’, diu.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.