Teatre Lliure

El Teatre Lliure de Barcelona ha nomenat l’advocat Valeri Viladrich com el seu nou gerent interí, després d’un procés públic de selecció, a l’espera que es renovin els estatuts, moment en què es farà la convocatòria definitiva per a la plaça de gerència.

Viladrich substituirà Clara Rodríguez, que va acabar la seva etapa com a gerent el passat 1 de febrer quan el director teatral Juan Carlos Martel va assumir la direcció del Lliure.

Aquest canvi arriba després de la dimissió el setembre passat de l’antic director del teatre Lluís Pasqual, després que una jove actriu l’acusés de vexar-la en els assajos i part dels treballadors qüestionessin el seu tracte amb els subordinats.

Martel ha iniciat un projecte artístic amb ‘voluntat integradora i d’obertura’, amb la incorporació de noves generacions de creadors que ‘satisfaci les necessitats de la nova etapa del teatre’.

Viladrich, llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona, té un màster en Assessoria jurídica i fiscal d’empreses per l’Institut d’Empresa de Madrid i va estudiar Govern corporatiu i òrgans d’administració d’empreses a ESADE.

Fins ara havia treballat com a soci i director de Tax & Legal Services de pwC a Catalunya, com a soci de KPMG Advocats i com a responsable de l’especialitat de Fiscalitat Internacional també a Catalunya.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb