El gegant del comerç electrònic xinès Alibaba vol implantar a Barcelona el centre logístic del sud d’Europa. Les negociacions entre el govern i l’empresa van començar fa mesos i ja són a la recta final. El conseller d’Empresa, Jordi Baiget, va reunir-se amb directius d’Alibaba a final de febrer, durant la missió empresarial de la Generalitat a la Xina i Hong-Kong.

Avui, en la inauguració de la nova planta de Griffith Foods a Valls, Baiget ha subratllat que el govern vol que aquesta mena d’empreses inverteixin a Catalunya i ha explicat que hi ha més de tres-centes inversions empresarials que podrien venir a Catalunya. ‘La primera cosa que hem de fer és aconseguir que vinguin i treballar perquè prenguin la decisió d’invertir a Catalunya’, ha dit.

Segons algunes fonts, Alibaba podria implantar més d’una seu logística a Catalunya. Tanmateix, no se sabrà on s’instal·len aquests centres fins que no s’hagi segellat l’acord.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]