El curs polític del setembre del 2017 al juliol del 2018 ha estat el més vertiginós dels últims anys a Catalunya. Des de l’aprovació de les lleis del referèndum i de transitorietat fins a la reunió de Quim Torra amb Pedro Sánchez, passant per moments clau com el 20 de setembre, el referèndum, l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, la proclamació de la República, els nous empresonaments, el 155 de la constitució espanyola, les eleccions del 21 de desembre… Tot, passant pel nou parlament fins arribar a la investidura de Torra. Moments històrics que han estat analitzat per les veus més singulars. Els protagonistes de cada episodi ens han anat donant pistes de què vindria i claus de què havíem viscut.

I ara, aprofitant la pausa estiuenca de VilaWeb Paper, per recarregar les piles, us oferim un número en obert per a tothom amb una selecció de les trenta entrevistes clau per a entendre el curs polític més vertiginós. Us el podeu descarregar de franc.

Si feu clic a la imatge, podreu obrir el pdf.

Els lectors que no sou subscriptors podeu descarregar el diari en aquesta pàgina. Els subscriptors de VilaWeb també poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir-hi a des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

Vull la teva col·laboració

Tenim un compromís amb tu. Entenem el periodisme com un combat diari. I necessitem del teu suport.

Per a tu fer-te subscriptor és un esforç petit, però per a nosaltres el teu suport ho és tot.

Ajuda VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb