Armilles grogues

La gendarmeria de Perpinyà ha detingut dos membres de les armilles grogues prop del peatge de Perpinyà sud, quan començaven una protesta en favor de la gratuïtat de l’autopista. Són acusats d’haver causat desperfectes a les barreres del peatge i a les càmeres de videovigilància i passaran a disposició judicial.

Mentrestant, les armilles grogues han tornat a ocupar el port de la Novella, al Llenguadoc, a 45 quilòmetres al nord de Perpinyà. La zona portuària ha estat blocada aquesta nit pels vaguistes, fins que la policia els ha desallotjats, poc abans de les 9.00. Hi ha hagut tensió entre camioners i manifestants, perquè la protesta ha immobilitzat un centenar de camions a la zona portuària.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb