PALMA DEL RÍO (CÒRDOVA), 19 (EUROPA PRESS)

La Guàrdia Civil, amb la col·laboració de la Policia Local de Palma del Río (Còrdova), ha detingut un veí de la localitat com a presumpte autor d’un delicte d’alteració greu de l’ordre públic, maltracte animal i lesions, després de suposadament agredir en repetides ocasions amb un pal el seu gos de raça Bull Terrier.

En una nota, la Guàrdia Civil ha indicat que era conscient que s’estava produint una alteració greu de l’ordre públic en un carrer de la localitat, on una persona, pel que sembla, estava amenaçant i insultat altres veïns de la localitat, arribant fins i tot a malmetre mobiliari urbà divers.

Davant d’això, una patrulla de la Guàrdia Civil es va personar en el lloc indicat i, després de comprovar el denunciat, van procedir a la detenció, en col·laboració amb la Policia Local, de la persona que estava alterant greument l’ordre públic.

En la inspecció practicada als voltants, es va poder va localitzar un gos de raça Bull Terrier, que es trobava en un greu estat de salut i que no responia als estímuls dels guàrdies civils, motiu pel qual va ser traslladat a un centre veterinari de la localitat on finalment va morir.

Després de les gestions practicades, es va esbrinar que el gos era propietat de l’ara detingut, qui segons diversos veïns l’havia agredit en repetides ocasions amb un pal. Per tot això, s’ha procedit a la instrucció de diligències cap a l’ara detingut com a pretès autor d’un delicte de maltractament animal i lesions. El detingut i les diligències instruïdes han estat posades a la disposició de l’autoritat judicial.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]