eleccions espanyoles

La direcció de la Crida Nacional per la República ha decidit de fer una consulta entre els seus associats sobre com afrontar la convocatòria d’eleccions espanyoles el 28 d’abril. La direcció, en un comunicat, ha explicat que ‘s’han iniciat els contactes amb tots els partits i amb entitats sobiranistes per mirar de materialitzar la unitat que reclama el carrer’.

La consulta serà telemàtica, però encara no han transcendit més detalls sobre els dies en què es durà a terme ni sobre què es preguntarà. En una entrevista a VilaWeb, el secretari general de la Crida, Toni Morral, explicava que no hi havia res decidit sobre la possibilitat de presentar-se a les eleccions espanyoles.

Aquest és el comunicat

«La Crida consultarà als seus associats sobre com afrontar el 28-A

El nou escenari polític després de la convocatòria d’eleccions espanyoles condiciona directament el treball que la Crida Nacional per a la República estava duent a terme des de la seva constitució a finals de gener.

L’objectiu de la Crida és i serà lluitar per la màxima unitat de l’independentisme català, encara més davant la situació d’emergència nacional i de gran transcendència política que viu el país. Per aquest motiu, des del Govern de la Crida s’han iniciat els contactes amb tots els partits i amb entitats sobiranistes per mirar de materialitzar la unitat que reclama el carrer.

En la reunió d’aquest dilluns, el Govern de la Crida ha decidit que posarà en mans dels associats, adherits i fundadors com ha d’afrontar les eleccions espanyoles del 28 d’abril. Durant els pròxims dies es presentarà el text que es sotmetrà a consulta perquè sigui avalat o no per la gent de la Crida.

Tanmateix, s’explicarà com serà la logística del vot telemàtic i els dies que es podrà exercir aquest vot.

La Crida vol, així, donar veu als adherits i actuar en conseqüència.»

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb