La preocupació dels veïns de Barcelona per l’habitatge i el turisme ha anat a més durant els últims sis mesos. Segons el baròmetre municipal del mes de juny presentat aquest dilluns, ha crescut un 7,5% el neguit dels barcelonins per tot allò relacionat amb l’accés a un pis on viure, fet que ho situa com a segon problema a la ciutat.

En concret, quan s’ha preguntat als veïns expressament per qüestions relacionades amb l’habitatge, un 48,6% han assegurat que la ciutat té un problema molt greu en aquest àmbit. En paral•lel, pel que fa al turisme, els barcelonins el situen com a tercer problema al conjunt de la ciutat, mentre que al desembre era percebut com a cinquena preocupació, per darrere de qüestions com la contaminació. Mentrestant, la relació entre Catalunya i l’estat espanyol es manté com la principal problema pels veïns, com ja ho va ser al darrer sondeig.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]