15.08.2025 - 19:35
|
Actualització: 18.08.2025 - 08:13
La cerveseria Cap d’Ona amb seu a Ceret ha fet història i s’ha tornat a consolidar com una de les millors del món. L’establiment ha sumat el setè premi a la millor cervesa del món, aquests darrers cinc anys, als World Beer Awards. Concretament, enguany la distinció ha estat per a la Rossa Gingebre ecològica i la Torrada amb Castanyes ecològica.
Així, s’afegeixen a les altres deu cerveses premiades de la cerveseria: la Rossa Triple bio, la NEIPA Maduixa Kiwi ecològica, la Negra Wood Aged Imperial Stout ecològica, la Rossa Triple Bota Whisky ecològica, la Negra al sègol ecològic de Cerdanyabio, la Negra Wood Aged Grand Cru ecològica, la Triple Forte Coscoll, la Rossa Moscatell ecològica, la Rossa Wood Aged Grand Cru ecològica i la Blanca ecològica.
“Aquest palmarès és un immens orgull per a tot el nostre equip. Reconeix la nostra passió, el nostre saber fer i la nostra voluntat constant d’innovar sense mai transigir sobre la qualitat, el nostre compromís ecològic i els nostres valors”, ha dit el fundador Gregor Engler a la Setmana de Rosselló.
Per a Engler i Élodie Pujol –fundadors del negoci–, l’origen de la matèria primera és molt important. Per això, realcen els ingredients locals i ecològics, com ara els préssecs de vinya del Rosselló. La catalanitat, a parer seu, també és un senyal d’identitat innegociable. Per això, de bon començament, van etiquetar les cerveses també en català per reivindicar la llengua i la identitat de Catalunya Nord.