rebutja

La direcció de l’Hospital Germans Trias i Pujol, Can Ruti, de Badalona, ha rebutjat l’oferiment de l’exèrcit espanyol per desinfectar les seves instal·lacions. La Unitat Militar d’Emergència (UME) estava netejant parades d’autobús pròximes a l’hospital i un dels seus responsables ha entrat al recinte per oferir els serveis de desinfecció que aquesta unitat presta. La resposta de la direcció ha estat que l’hospital ja tenia els seus propis serveis de neteja i que no calia cap servei complementari.

Una vegada ha trascendit la polèmica, l’hospital ha tret un comunicat intentant rebaixar la decisió agraïnt la tasca de l’exèrcit, però ratificant el seu rebuig: ‘L’Hospital ha valorat i agraït la possibilitat que també es fessin tasques a l’interior, però ha manifestat que en aquest cas no era necessari per garantir-ne la higiene del mateix. L’Hospital està obert a qualsevol acció sempre d’acord amb les autoritats sanitàries i sabent quins protocols s’usen’.

L’exèrcit espanyol s’ha desplaçat a Badalona a petició del seu alcalde, el socialista Àlex Pastor, que va arribar al càrrec després d’una moció de censura a Dolors Sabater amb el suport de Xavier Garcia Albiol. Els alcaldes del PSC de l’àrea metropolitana, i la dels comuns en el cas de Barcelona, han sol·licitat els serveis de l’exèrcit espanyol per justificar el seu desplaçament a Catalunya.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb