Aquest dissabte al migdia a la plaça de la Mare de Déu tindrà lloc un concert on es podran escoltar les bandes sonores de films com ara Batman, Spiderman, Pirates del Carib, Frozen, Indiana Jones i Star Wars, entre més. L’acte és el preludi del Saló del Còmic, que es farà la setmana vinent.

El concert, obert a tothom, serà de 12.00 a 14.00 i anirà a càrrec de l’Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís. Dirigits per Dídac Bosch, més de seixanta músics interpretaran un programa que repassa les millors bandes sonores del cinema d’acció i aventures. A més, hi haurà l’animació de cosplayers del Club Obi Wan, i els organitzadors conviden tothom qui ho vulgui a anar-hi disfressat dels seus personatges preferits.

Amb aquest concert, s’escalfen motors abans que comenci el Saló del Còmic, que es farà al pavelló 7 de la Fira València el cap de setmana del 28 de febrer a l’1 de març. Una fira amb un gran reguitzell d’activitats, tallers i xerrades sobre la indústria del còmic, i en què participaran autors internacionals i del País Valencià, a més de la visita d’estrelles del cinema i la televisió com el protagonista de ‘La Casa de Papel’, Jaime Lorente, i el nord-americà Jack Quaid, estrella de ‘Els Jocs de la Fam’.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb