L’assemblea general de l’ANC no es farà finalment el 28 d’abril, ja que és la data que Pedro Sánchez va tria per avançar les eleccions espanyoles. En aquest sentit, l’entitat ha anunciat que l’assemblea es farà finalment el 5 de maig.

L’assemblea general, que integra a tots els membres de l’entitat, és l’òrgan sobirà col·lectiu i es reuneix en sessió ordinària una vegada a l’any. Enguany encara no s’ha decidit una ubicació, però com cada any, l’assemblea definirà el full de ruta de l’ANC durant el 2019. També es preveuen canvis en els estatuts i el reglament del règim intern per a millorar el funcionament de l’entitat.

Cal recordar que David Minoves, membre del secretariat, va deixar al mes de febrer la coordinació de la comissió d’incidències polítiques, que és l’òrgan que es dedica a dissenyar el full de ruta de l’ANC.

 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb