Almirall ha tancat un acord amb Allergan per adquirir un cartera de cinc productes de dermatologia mèdica en el mercat dels Estats Units per un preu d’adquisició de 550 milions de dòlars (uns 473 milions d’euros) més un pagament diferit de 100 milions d’euros (uns 86,4 milions d’euros) el primer trimestre del 2022 condicionat a l’evolució del negoci. L’acord està subjecte a les autoritzacions dels reguladors i es preveu que l’operació es tanqui definitivament aquest quart trimestre. Per Almirall la compra té un component estratègic que li ajuda a reforçar la seva divisió dermatològica en un dels mercats més importants del món. Els cinc productes adquirits van facturar 70 milions de dòlars (uns 60,5 milions d’euros) el primer semestre d’aquest any.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb