La selecció catalana d’hoquei patins celebra amb un partit contra Andorra el campionat mundial a Macau

VilaWeb
Redacció
22.12.2004 - 19:13

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest vespre, a dos quarts de nou, la selecció catalana d’hoquei patins juga un partit amistós contra la selecció andorrana per celebrar el campionat mundial aconseguit a Macau el mes d’octubre passat. La selecció d’Andorra vol, d’aquesta manera, retre un especial homenatge a la selecció catalana per haver-se proclamat campiona del Mundial B disputat a Macau. Cal recordar que Andorra també va fer un magnífic torneig en aquesta ciutat xinesa i va quedar tercera després de derrotar per 0-2 la selecció amfitriona Macau. D’aquesta manera, els andorrans van aconseguir el passaport cap al Mundial A, un torneig que no podrà jugar la selecció catalana, que no va ser reconeguda a l’assemblea internacional de la Federació Internacional de Patinatge a Fresno el mes passat.
Cal recordar que el dia 29 la Unió de Federacions Catalanes (UFEC) ha convocat una manifestació en favor de les seleccions catalanes. La manifestació i la pàgina web on es recullen adhesions es presentaran oficialment demà.La selecció catalana d’hoquei patins ha celebrat amb un partit amistós contra la selecció andorrana la consecució del campionat mundial de Macau el mes d’octubre passat. La selecció d’Andorra ha volgut, d’aquesta manera, retre un especial homenatge a la selecció catalana per haver-se proclamat campiona del Mundial B disputat a Macau. Cal recordar que Andorra també va fer un magnífic torneig en aquesta ciutat xinesa i va quedar tercera després de derrotar per 0-2 la selecció amfitriona Macau. D’aquesta manera, els andorrans van aconseguir el passaport cap al Mundial A, un torneig que no podrà jugar la selecció catalana, que no va ser reconeguda a l’assemblea internacional de la FIRS a Fresno el mes passat.

Cal recordar que el dia 29 la Unió de Federacions Catalanes (UFEC) ha convocat una manifestació en favor de les seleccions catalanes. La manifestació i la pàgina web on es recullen adhesions es presentaran oficialment demà.

Enllaços
Federació Catalana Patinatge.
Webs relacionades dins Nosaltres.Com: Hoquei i patinatge.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any