Perejaume presenta una exposició sobre Verdaguer a Vic

VilaWeb
Redacció
17.10.2002 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’artista Perejaume exposarà a partir d’aquest divendres fins al 17 de novembre una sèrie d’obres reunides a la mostra titulada ‘Real i Verdaguer’. En la mostra destaca el bust del poeta elaborat amb guix, còpia del cap del monument a Verdaguer situat al Passeig de Sant Joan de Barcelona, que és obra de Joan Borrell i Nicolau. També hi ha diferents il·lustracions i gràfics d’un llibre sobre Verdaguer que està acabant Perejaume.

La mostra inclou un vídeo, de 15 minuts de durada, que posa l’accent en la relació del poeta amb la muntanya. La mostra està organitzada per l’Associació per a les Arts Contemporànies de Vic en col·laboració amb l’Ajuntament de Vic, la Fundació Caixa de Manlleu, la Conselleria de Cultura de la Generalitat i la Diputació de Barcelona.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc divendres 18 d’octubre a 2/4 de 8, a la sala H de l’Associació per a les Arts Contemporànies de Vic. A la presentació de la mostra, feta ahir a l’Ajuntament de Vic, el regidor de Cultura, Just Palma, ha afirmat: “Hem arribat a un punt en què hem de considerar Verdaguer sencer, com a poeta, prosista i sacerdot”. Palma ha afegit que “cal donar més importància a Verdaguer en el terreny de la literatura que en el de la religió”. (17-10-02)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any