La Usap comença la ‘remuntada’ (!?)

  • Si l'any passat era la reconquesta, enguany l'Usap es presenta amb el lema de 'la remuntada'. Ahir dimarts es va presentar al complet i van començar els entrenaments ...>>
    Dc. 2 de juliol del 2015

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
02.07.2015 - 11:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tenen com a objectiu prioritari tornar al TOP després que, la temporada passada, es quedessin a un pas d’aconseguir-ho. Enguany, amb 5 nou fitxatges i sense l’entrenador Alain Hyardet, al que el club català no ha renovat el seu contracte, els catalans tindran com a entrenadors François Gelez i Grégory Patat .

Els cinc fitxatges són: el pilar Tevita Mailau, el segona línia Yohan Vivalda, el tercera línia Christophe André, el mig d’obertura Enzo Selponi i l’extrem Yohann Artru.

Aquest estiu els catalans disputaran a Aimé-Giral  tres partits: amb Aix-a Provence el 31 de juliol, Colomiers (7 d’agost) i un equip encara per a definir (seria el 13 d’agost). La temporada comença el 20 d’agost. El club català té ja uns 3.000 abonats, un pressupost de 10,5 milions d’€uros i la massa salarial dels jugadors passarà de 3,6 a 4 milions d’€uros.Encara no s’ha fet públic el calendari de la temporada 2015-2016 de Pro D2.

La setmana vinent els jugadors entrenaran de dilluns a dijous a Cabestany, i la pròxima setmana de dimarts a divendres a Torrelles.

Podeu llegir aquí una entrevista feta per France Bleu Roussillon al president del club usapista, François Riviere.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any