Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  13.06.2015  20:54

Fàtima Taleb, la regidora musulmana de Badalona que ha reivindicat la república catalana

Un regidor del PP la menysprea en el ple d'investidura

Men?ame
 

En la configuració del nou govern d'esquerres a Badalona, moltes mirades eren posades en la presa de possessió de la primera regidora musulmana de la ciutat, Fàtima Taleb, número cinc de la candidatura de Guanyem Badalona en Comú. La polèmica ha arribat quan, després del jurament del càrrec per part de dotze regidors, que ho han fet de dierent manera, manera --des de la dedicatòria a col·lectius desafavorits fins a l'esment a l'anhel d'independència de Catalunya-- el president de la mesa d'edat i regidor del PP, Ramon Riera, ha retret a Taleb la manera com hava jurat el càrrec.

Taleb ha promès el càrrec 'per imperatiu legal' i ha apel·lat a 'un procés constituent cap a una República Catalana lliure, sobirana, justa socialment, plena de pau, amor i convivència'. 'El jurament no està adaptat a la norma. Simplement l'informo', li ha respost Riera, que ha estat escridassat per una part del públic. Després ha continuat cridant l'atenció a altres regidors.


Entrevista a Fàtima Taleb: 'Crec en el projecte de la Catalunya independent'