L’últim Brunch Electronik de la temporada

  • Avui s’acaba al Poble Espanyol la festa de música electrònica amb una sessió especial de discjòqueis francesos

VilaWeb
Redacció
24.05.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tradicionalment els diumenges són per descansar, quedar amb els amics o simplement relaxar-se, però des de l’any passat alguns diumenges també són Brunch Electronik. El germà petit del Piknic Electronik va néixer l’any passat per convertir-se en una alternativa als diumenges tradicionals. S’ha fet des del mes de març al Poble Espanyol i avui encara la darrera jornada amb una bona tria de discjòqueis francòfons i amb tota mena d’activitats culturals per la mainada i els adults.

El Brunch Electronik és una festa que dura gairebé tot el dia i consisteix d’un matí ple d’activitats, un complet àpat a mig camí entre l’esmorzar i el dinar i una tarda plena de música electrònica. La sessió d’avui està promocionada per l’Institut Français de Barcelona i consta d’una bona tria de discjòqueis francesos i canadencs: Pedro Bucarelli, Akufen, Joris Delacroix i The Hacker. Les actuacions musicals començaran a les 16.00 i s’allargaran fins la final de la festa, a les 21.00.

Des del migdia fins ben entrada la tarda hi haurà activitats per tots els públics repartides pel recinte del Poble Espanyol, com ara un taller d’elaboració de mòbils, classes de ioga, ball amb patins, llits elàstics i racó de lectura. Tal i com en nom de la festa indica també es podrà degustar un ‘brunch‘, que és un neologisme fruit de la unió del dos mots anglesos ‘breakfast’ i ‘lunch’. Consisteix d’un àpat copiós on s’hi barregen aliments que habitualment es prenen per esmorzar com ara pastes i cafè, amb d’altres del dinar, com ara hamburgueses o patates braves.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any