Continuen les celebracions del 7é aniversari del Casal

  • El Casal Jaume Primer de Perpinyà continua celebrant el 7é aniversari: vos avancem la programació per avui, demà i diumenge ...>>
    Dv. 27 de març del 2015

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
27.03.2015 - 11:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Per avui divendres, els responsables del Casal anuncien que ‘tindrem el plaer d’acolllir el ja tradicional ball animat pels alumnes d’instruments tradicionals del conservatori de Perpinyà’. Per demà dissabte a la tarda,  el col·lectiu Energie Citoyenne us proposarà tallers tot esperant el sopar i els concerts amb Pere Figueres seguit de Raph Dumas i Nilco. Finalment diumenge 29 repetirem la visita pels carrers de la nostra vila, aquest cop acompanyats de Joan-Lluís Valls que ens farà descobrir el “seu” barri de Sant Mateu. Clourem les jornades amb un dinar’.

Podeu veure aquí algunes fotografies de la cloenda ahir dijous, del Taller de Glossa. També recordar-vos que vos teniu que haver inscrit per participar tant al sopar, com al dinar de dissabte i diumenge, però que si no ho heu fet, podeu participar als tallers i als concerts així com a la passejada de diumenge.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any