Les estrenes: La producció catalana ‘No llores, vuela’ de Claudia Llosa arriba als cinemes

  • Repassem la cartellera

VilaWeb
Redacció
23.01.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La producció catalana ‘No llores, vuela’ de la directora peruana resident a Barcelona Claudia Llosa s’estrena aquest divendres als cinemes. És un drama rodat al Canadà i protagonitzat per Jennifer Connelly, Cillian Murphy i Mélanie Laurent. Llosa narra en aquest film l’encontre d’una mare amb el seu fill, separats per un accident. Aquest cap de setmana també s’estrena ‘Autómata’ de Gabe Ibáñez. Produït i protagonitzat per Antonio Banderas, el film es va poder veure en la darrera edició del Festival de Sitges.

> Cry/Fly (‘No llores, vuela’). Direcció: Claudia Llosa. Intèrprets: Jennifer Connelly, Mélanie Laurent, Oona Chaplin; Cillian Murphy, Peter McRobbie, William Shimell. Gènere: Drama. Esbós: Una jove periodista propicia la trobada entre una mare i un fill. Ella és una famosa artista i sanadora i ell un peculiar falconer que viu marcat per les empremtes d’una doble absència. La trobada generarà molts dubtes i preguntes i lluitaran per la possibilitat d’assumir una vida plana a pesar de les incerteses. (Vídeo).

> Automata. Direcció: Gabe Ibáñez. Intèrprets: Birgitte Hjort Sorensen, Melanie Griffith, Christa Campbell; Antonio Banderas, Robert Forster, Tim McInnerny. Gènere: Enjòlit. Esbós: . La Terra, un futur pròxim. Jacq Vaucan és agent d’assegurances a qui la responsabilitat de ser pare l’ofega. Enmig d’aquest conflicte investiga una sèrie de casos d’autòmats que han transgredit els protocols de seguretat. El que en principi sembla un expedient rutinari, arrossegarà a Vaucan a ser testimoni d’esdeveniments determinants. (Vídeo).

> Into the woods. Direcció: Rob Marshall. Intèrprets: Anna Kendrick, Emily Blunt, Meryl Streep; Johnny Depp, Jake Gyllenhaal, James Corden. Gènere: Musical. Esbós: Un forner i la seva dona volen formar una família però no poden perquè una bruixa els ha enviat una maledicció. Per desfer el malefici emprendran una viatge que els portarà a enllaçar fragments de diversos contes clàssics adaptats pels germans Grimm, com ara ‘La caputxeta vermella’ o ‘La ventafocs’. (Vídeo).

> Sur le chemin de l’école (‘Camino a la escuela’). Direcció: Pascal Plisson. Gènere: Documentari. Esbós: Quatre nens i nenes -Jackson, Carlitos, Zahira y Samuel- de diversos indrets del món han d’enfrontar-se diàriament a una multitud d’adversitats i perills per arribar cada dia a l’escola. Són quatre joves que viuen a quatre punts molts distants de la terra, però comparteixen les seves ganes per aprendre. (Vídeo).

> 71. Direcció: Yann Demange. Intèrprets: Valene Kane, Amy Molloy; Jack O’Connell, Sam Reid, Sean Harris. Gènere: Acció. Esbós: Belfast, 1971. En una ciutat marcada pel conflicte entre unionistes i republicans un soldat britànic és abandonat accidentalment per la seva unitat durant uns disturbis. El soldat haurà d’intentar sobreviure tot sol al llarg d’una nit i intentar trobar el camí de tornada sense ser descobert. (Vídeo).

> Im Labyrinth des Schweigens (‘La conspiración de siencio’). Direcció: Giulio Ricciarelli. Intèrprets: Friederike Becht, Lisa Martinek; Alexander Fehling, André Szymanski, Johannes Krisch. Gènere: Històric. Esbós: Alemanya, 1958. John Radmann és un jove fiscal que està cansat de lidiar amb casos insignificants. En contra de l’opinió del seu entorn comença a investigar els crims comesos durant el nazisme a Auschwitz i es troba en grans dificultats alhora de destapar els noms dels implicats. Basat en fets reals. (Vídeo).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any