L’ANC comença una campanya d’autoinculpacions pel 9-N

  • L'ha engegada avui que el TSJC ha admès a tràmit la querella pel 9-N contra Mas, Ortega i Rigau

VilaWeb
Redacció
22.12.2014 - 17:31

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha començat una campanya d’autoinculpacions en massa, en solidaritat amb el president de la Generalitat, Artur Mas; la vice-presidenta, Joana Ortega; i la consellera Irene Rigau. Avui el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha admès a tràmit la querella que els acusa d’un delicte de desobediència per haver organitzat la consulta del 9-N.

L’ANC proposa que tothom qui s’hi vulgui afegir signi un document (PDF) on admeti haver participat en la consulta del 9-N sense haver estat obligat per cap institució ni persona. Un cop fet això, el document d’inculpació es pot lliurar al jutjat de guàrdia més pròxim i, en el cas de Barcelona, a la seu del TSJC. L’entitat ha obert la web autoinculpacions9n.assemblea.cat amb els detalls de la campanya. 

A més de solidaritat amb les autoritats polítiques afectades per la querella, la campanya també té un segon objectiu: ‘Manifestar la manca de garanties democràtiques de l’estat espanyol, on la divisió de poders és inexistent.’ 

Per marcar l’inici de la campanya, l’ANC fa una crida a començar les autoinculpacions demà a les 12.00 a la seu del TSJC a Barcelona (passeig de Lluís Companys, s/n).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any