Els Castellers de Vilafranca volen tancar la temporada descarregant el tres de deu

  • Ho provaran avui en la Diada de Tots Sants, al costat de Castellers de Sants, Capgrossos de Mataró i Xiquets de Tarragona

VilaWeb
Redacció
01.11.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els Castellers de Vilafranca esperen acomiadar, avui, la temporada d’enguany amb una gran rúbrica. Els Verds, que obriran la plaça avui en la Diada de Tots Sants a Vilafranca del Penedès, volen descarregar el tres de deu amb folre i manilles, una setmana després que ho fessin els Minyons de Terrassa a Girona. Malgrat el fet que aquesta temporada l’hagin carregat tres colles, els Verds, la Vella de Valls i la Jove de Tarragona, només els terrassencs l’han descarregat el 2014. I pels vilafranquins ‘és una assignatura pendent’, tal i com reconeix el seu cap de colla, Pere Almirall.

És la vint-i-vuitena edició i els Verds volen treure’s l’espina del Concurs de Castells de Tarragona, d’on no van sortir, com recorda Pere Almirall, ‘gaire contents, perquè tot i guanyar, ens va quedar molta feina per fer’.

El principal objectiu és el tres de deu. A Tarragona van aconseguir carregar-lo, però va caure i va causar baixes importants a la colla. El cinc de nou amb folre i el quatre de nou net són dues construccions que els Castellers de Vilafranca també han treballat ‘bastant’ i també tenen intenció de lluir.

També participaran a la jornada els Castellers de Sants, els Capgrossos de Mataró i els Xiquets de Tarragona. Els de Sants estan en un molt bon moment, i és que acaben d’entrar al club de les colles de gamma extra; mentre que els Capgrossos de Mataró és el tercer any consecutiu que hi participen. Els Xiquets de Tarragona tancaran les actuacions i pretenen fer-ho amb un cinc de nou.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any