On votar el 9-N: llista dels col·legis i punts de participació

  • A internet, podeu obtenir la informació del local i la mesa · Solament cal omplir un formulari amb l'adreça i el primer cognom per

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
29.10.2014 - 20:28

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els ciutadans cridats a participar en la consulta del 9 de novembre poden saber el local i la mesa on els toca de votar (llista de punts de participació, per municipis, pdf). El govern ha habilitat un formulari, en què l’usuari pot introduir l’adreça que consta en el seu carnet d’identitat i, immediatament, obté la informació del local i la mesa a què és adscrit per poder participar en el procés. La informació es pot imprimir en format de targeta, perquè sigui d’utilitat a l’hora de localitzar el local i la mesa.

També ho podeu consultar en aquest formulari, als ajuntaments i al 012. Segons el codi postal que consti en el carnet d’identitat de cadascú li pertocarà un col·legi o un altre. I segons la lletra del cognom, una mesa o una altra. Es podrà votar de les nou del matí a les vuit del vespre.

El 9 de novembre hi haurà 6.695 meses de participació, distribuïdes en 1.317 locals i 942 municipis dels 947 que hi ha a Catalunya. A més dels 600 espais que són de titularitat de la Generalitat —la majoria, instituts— i que es poden utilitzar per a la consulta, el govern ha treballat amb els ajuntaments per abastar tot el territori. Per això hi haurà molts centres educatius, tant públics com concertats, on es podrà votar.

Punts de votació a l’exterior

Els qui siguin a l’estranger, el 9 de novembre podran votar en les seus del locals de participació a l’exterior. N’hi ha disset, que corresponen a les delegacions que té el govern a l’estranger. Són a Berlín, Brussel·les, París, Milà, Londres, Mont-real, Nova York, San José, Buenos Aires, São Paulo, Bogotà, Mèxic, Santiago de Xile, Tòquio, Hong Kong, Sydney i Copenhaguen. Vegeu-los ací.

El govern també ha habilitat un lloc de votació a Perpinyà (Casa de la Generalitat) i un altre a Andorra la Vella (avinguda del Príncep Benlloch, 25).

Informació relacionada:

Guia per a votar el 9-N

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any