Un dia amb Biel Mesquida

  • La Institució de les Lletres Catalanes i l'Arts Santa Mònica organitzen demà una trobada amb l'autor mallorquí

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
24.10.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El cicle ‘Un dia amb…’, organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes i l’Arts Santa Mònica, convida demà l’escriptor Biel Mesquida. En una conversa moderada per Isabel Olesti, els assistents podran dialogar-hi i aprofundir els seus mecanismes creatius, els interessos que l’impulsen a l’escriptura, la seva manera d’entendre la literatura, els gustos literaris, els referents, etc.

L’entrada hi és lliure, però l’aforament hi és limitat. Per això cal inscriure-s’hi prèviament, al telèfon 93 567 11 10. Després de la conversa, s’ofereix un dinar opcional amb l’autor al restaurant Rita Blue (12,90 euros)

Biel Mesquida és poeta, biòleg i periodista. Va entrar en la literatura catalana per la porta gran amb la novel·la inclassificable ‘L’adolescent de Salt’, premi Prudenci Bertrana 1973. Va obtenir també el premi de la Crítica de la Narrativa Catalana (1995) i el premi Ciutat de Barcelona (1996) amb ‘Excelsior o el temps escrit’ (1995), el premi Ciutat de Palma – Llorenç Villalonga amb ‘Vertígens’ (1998), i el Premi Nacional de Literatura amb ‘Els detalls del món’ (2006). Ha fet també teatre, traduccions, ràdio i guions de televisió i de cinema (‘El mar’, film d’Agustí Villaronga, 2000, sobre la novel·la homònima de Blai Bonet). El seu darrer llibre és ‘Llefre de tu’ (2012). Col·labora al Diario de Mallorca, a la revista el Mirall i en diverses publicacions.

Llegiu ací la ressenya de Sebastià Perelló de ‘Llefre de tu’, la darrera obra publicada de Biel Mesquida.

Llegiu ací l’entrevista que VilaWeb va fer a Biel Mesquida el 15 d’octubre proppassat

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any