La infermera Teresa Romero ha superat la malaltia de l’Ebola

  • La segona prova de PCR també ha donat negatiu

VilaWeb
Redacció
21.10.2014 - 17:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’equip mèdic de l’hospital Carlos III de Madrid ha confirmat que l’auxiliar d’infermeria, Teresa Romero, contagiada d’Ebola, ha superat la infecció. ‘Es compleixen els criteris de curació establerts per l’Organització Mundial de la Salut’, ha subratllat el cap de la unitat de Malalties Infeccioses i Medicina Tropical de l’hospital La Paz-Carlos III, José Ramón Arribas.

L’última prova feta a la pacient ha donat un resultat negatiu i ‘confirma les tres anteriors’. Amb tot, ha assegurat que ‘la recuperació completa de la salut és un procés que neessita temps’.

El marit anuncia mesures legals

La portaveu de la família, Teresa Mesa, va fer arribar als mitjans un vídeo del marit de Teresa Romero, Javier Limón, en el qual agraeix a tothom l’ajuda i anuncia que emprendrà les mesures legals que trobi necessàries per donar a conèixer la mala gestió de l’Ebola. ‘Deixaré fins a l’última gota de la meva sang per defensar la seva honorabilitat i la seva dignitat i denunciaré davant dels tribunals el “gran nyap” que ha estat la gestió de l’Ebola a Espanya’, va assegurar Limón.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any