La inscripció per a votar a la consulta catalana ‘des de l’estranger’, a punt de tancar-se

  • Si voleu votar en la consulta, i encara no vos haveu apuntat ho teniu que fer abans que el president de la Generalitat signi el decret de convocatòria d'aquesta consulta ...>>
    Dt. 23 de setembre del 2014

VilaWeb
Redacció
23.09.2014 - 11:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els catalans residents a l’estranger que vulguin votar en la consulta del pròxim 9 de novembre, s’han d’inscriure en el registre de catalans i catalanes residents a l’exterior abans de la convocatòria formal. En total, hi ha més de dos-cents mil catalans que viuen fora de l’estat espanyol. Així doncs seria convenient que, si encara no vos hi heu apuntat i voleu votar, ho féssiu URGENTMENT, en les pròximes hores.

Cal recordar que inscriure’s al registre de residents a l’estranger només és el pas previ i necessari per a poder votar a la consultasobree l’independència. Una vegada convocada, els qui hi vulguin votar s’hauran d’inscriure en un nou registre específic. Aquest segon registre serà determinat pel decret de convocatòria de la consulta. ‘Els registrats que ho demanin, i tinguin més de setze anys, rebran els papers per a poder votar’, han dit al VilaWeb Nacional fonts de Presidència.

Vos recomanem que, si teniu dubtes, llegiu la noticia relacionada, on trobareu respostes als vostres dubtes. La casa de la Grneralitat, més qu_e la inscripció directa, pot ser-vois d’un gran ajud, sobretot fent-ho ara que s’esgotra el temps.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any