La PAH ocupa la seu del districte contra el desnonament d’una família de Sants

  • L'Ajuntament els ha ofert un pis d'emergència

VilaWeb
Redacció
24.07.2014 - 17:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Activistes de la Plataforma d’Afectats per la Hipotecahan ocupat la seu del districte de Sants de Barcelona en protesta pel desnonament d’una família. La plataforma denuncia que el batlle els havia assegurat que els adjudicaria un habitatge d’emergència però que avui els havia ofert una pensió només per a les tres properes nit. L’Ajuntament, però, explica en un comunicat que ha ofert a la família un habitatge. 

L’Ajuntament assegura que ha fet gestions des que va tenir coneixement del cas, i que seguint el procediment reglat, s’ha adjudicat a la família un habitatge per a persones econòmicament vulnerables, a Torre Baró, al districte de Nou Barris. ‘El lliurament del pis per contingents especials que tenen adjudicat, de tres habitacions, està disponible per a la unitat familiar que pagarà un lloguer social, en funció dels seus ingressos’, i diu que l’adjudicació del pis és pendent ‘que la família l’accepti, signi el contracte i doni d’alta els subministraments’.

En aquest vídeo es veu com la família és desnonada per la comitiva judicial i com un grup d’activistes arriba a la seu de districte i l’ocupen a crits de ‘Sí que es pot’.

L’ex-portaveu de la PAH recuperava en aquest piulet el compromís de Trias per a reallotjar la família.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any