Antoni Espí i Joan Olivares són els Escriptors al Terrat d’octubre

  • Participen aquest dijous en el cicle de divulgació literària de l'AELC

VilaWeb
Redacció
30.10.2013 - 23:27

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El nou curs del cicle Escriptors al Terrat que mes convida autors a llegir fragments de la seua obra i a conversar amb els lectors es reprén aquest 31 d’octubre, a les set i mitja de la vesprada, amb dues veus de la Vall d’Albaida: Antoni Espí i Joan Olivares.

Organitzat per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, té lloc el darrer dijous de cada mes a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València, on Escriptors al Terrat acosta de primera mà al públic l’obra dels escriptors.

En aquesta ocasió, les lletres de la nostra comarca protagonitzaran la vesprada, de la mà de dos dels autors més reconeguts de la Vall.

Antoni Espí (Bèlgida, 1956) treballa a l’IES Dr. Simarro de Xàtiva i a la Facultat de Magisteri de la Universitat de València com a professor de llengua i literatura catalanes. Ha publicat, juntament amb Joan Olivares, la novel·la juvenil ‘El regne d’Albaríssia’ (1999). És autor del llibre de contes ‘Niu de corbs en blanc i negre’ (2003). En poesia ha publicat els reculls ‘Reconstrucció’ (2007), Premi Ciutat de Tarragona 2006, i ‘El grum i la morca’, Premi Joan Perucho-Vila d’Ascó 2013. És autor de nombrosos llibres de text de secundària, entre els quals ‘Vicent Andrés Estellés: cronista de records i d’esperançes’ (2013), elaborat conjuntament amb Tomàs Llopis i Isidre Crespo.

Joan Olivares (Otos, 1956). És professor de matemàtiques i gnomonista, tema sobre el qual ha escrit llibres i articles. És autor de cinc novel·les: ‘Dies de verema’ (1997), Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida; ‘Vespres de sang’ (2000), Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira; ‘L’estrep’ (2005), Premi Octubre-Andròmina de narrativa; ‘Pana negra’ (2008), Premi de novel·la Constantí Llombart de València, i ‘Pell de pruna’ (2008), Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida. El 2012 publica el llibre de narrativa breu ‘Ultratge’. És autor també d’alguns contes infantils.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any