Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  08.08.2013  14:20

La coalició Més denuncia que les destitucions de directors són il·legals

La diputada Fina Santiago diu que les resolucions que publica avui el BOIB ho demostren

Men?ame
 

El BOIB ha publicat les resolucions de la conselleria d'Educació que ordenen als equips directius dels IES de Menorca dels quals va destituir els directors l’aplicació del decret de trilingüisme. Els consells escolars de tots quatre instituts nvan rebutjar-lo i Fina Santiago, diputada de la coalició MÉS, alerta que les destitucions són il·legals. Segons Santiago, les mateixes resolucions publicades avui demostren que els directors sancionats i expedientats van complir amb rigor la seva tasca, és a dir, van convocar els consells escolars i van traslladar per al seu debat i votacions a la conselleria d'Educació.

La diputada rebutja l’actuació autoritària de la Conselleria d’Educació i denuncia que el govern sancioni els directors com a representants els propis consells escolars perquè no pot sancionar els consells.

'És inacceptable que la Conselleria faci caure la responsabilitat damunt els directors una decisió que és dels consells escolars, que són la veu legítima de la comunitat escolar' ha dit Santiago.

D'una altra banda creu que ell govern ha de recuperar el sentit de la responsabilitat com a governant per garantir la convivència social i aturar la destrucció de la normalització a les escoles. 'Estan jugant amb el futur dels nostres infants de forma molt irresponsable, autoritària, simplement per donar satisfacció als sectors més radicals de la dreta espanyola'.

Informació relacionada:

Antoni Quintana: 'Aquest decret ha creat més malestar que les retallades'

Convocada la vaga al començament del curs a les Illes

Una desena de pobles voten contra el decret de llengües a Mallorca