Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  12.12.2012  16:10

El jutge procesa l'ex-vice-president valencià Vicente Rambla

Per l'adjudicació de Fitur, dins el cas Gürtel · També processa dues ex-conselleres de Turisme i l'anterior cap del gabinet del mateix departament

Men?ame
 

El jutge José Ceres, encarregat de la instrucció del cas Gürtel, ha acordat de processar l'ex-vice-president del Consell, Vicente Rambla, les ex-conselleres de Turisme Milagrosa Martínez i Angélica Such, i l'ex-cap de gabinet de la mateixa conselleria, Rafael Betoret, en la peça relativa a l'adjudicació de la fira Fitur, en què s'investiga un presumpte finançament irregular del PP valencià.

El magistrat considera que hi ha indicis de delicte en els esmentats ex-càrrecs públics i els atribueix la participació en un delicte continuat de tràfic d'influències i de prevaricació per una presumpta manipulació en l'adjudicació dels contractes per organiyzar la fira de turisme Fitur a les empreses de la trama Gürtel.  

En la resolució, també ha acordat d'arxivar la causa contra cinc encausats, entre els quals, l'ex-directora general de Promoció Institucional de la Generalitat, Dora Ibars.