L’Ociversitari omple el desembre d’Ontinyent de propostes lúdiques i culturals

  • Arranca amb les actuacions dels humoristes Mir i Mor i del grup musical Mi Sostingut (Mi#)

VilaWeb
Redacció
28.11.2012 - 19:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La cloenda de la II Universitat d’Hivern d’Ontinyent serà, alhora, el punt de represa de l’Ociversitari, amb les actuacions dels humoristes Mir i Mor i del grup musical Mi Sostingut (Mi#) aquest dijous, 29 de novembre, a la vinoteca Malvasia d’Ontinyent, a les nou i mitja de la nit.

El programa d’activitats lúdiques i culturals de la Fundació Campus Ontinyent enceta un nou període d’ofertes, encetat amb l’humor de José V. Miralles i Óscar Móra (Mir i Mor), autors de guions televisius de programes com ‘Autoindefinits’ i ‘Socarrats’. La música la posarà el grup encapçalat per Josep Artés, Mi Sostingut (Mi#), el primer disc dels quals (Projecte Escolopendra) s’ha publicat enguany mateix.

La programació s’allarga fins quasi tot desembre, amb les actuacions d’Amanita Suite (5 de desembre a la sala Bamboo), la Petita Orquestra Peiotaire (13 de desembre a Alma Café) i Andreu Valor (20 de desembre a la Sala Gomis).

Les lletres hi tenen el seu espai amb la presentació dijous 13 de desembre de les novel·les ‘Col·lecció particular’ i ‘Naufragi a la neu’ d’Esperança Camps, acompanyada pel periodista Xavier Aliaga. A més, el professor Joan Torró oferirà una conferència sobre l’hospital que la Internacional Socialista Obrera va instal·lar a Ontinyent en temps de la guerra de 936-1939, dimarts 18 de desembre. El mateix Torró guiarà una visita a l’Aula-Museu de la II República.

Dins d’Ociversitari s’inclouen l’exposició ‘Cal·ligrafies de la malaltia. Lletra de metge’ que es pot contemplar al Centre Cultural Caixa Ontinyent, i el taller ‘La guitarra com a recurs pedagògic a l’aula de música’ dels dies 13, 14 i 15 de desembre del certamen de guitarra ‘Luys Milán’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any