Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  24.07.2012  16:27

Autor/s: ANC

L’ANC modifica el recorregut de la Marxa de la Diada davant les previsions d’assistència

La creixent mobilització està fent que les perspectives d'assistència a la concentració de l'11 de setembre superin totes les previsions inicials

Men?ame
 

Cada dia que passa, el país bull més en activitat i preparació de l'acte massiu de l'11. Per aquest motiu, preveient una gran concentració i per tal d'intentar garantir al màxim el bon desenvolupament i fluïdesa de la marxa fins al Parlament, l’ANC ha decidit, d’acord amb els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, canviar lleugerament el que s'havia previst inicialment. Així, el punt d’inici serà la cruïlla de Gran Via amb Passeig de Gràcia i l'acte, que inicialment s'havia previst al principi de tot, tindrà lloc al final de la Marxa, a l’Avinguda del Marquès de l’Argentera, vora el Parlament. L’hora d’inici de la marxa continua sent a les 18:00 hores.

La voluntat dels organitzadors segueix sent que la manifestació sigui unitària i massiva. La membre del Secretariat Nacional de l’Assemblea, Àngels Folch, ha remarcat el caràcter singular de la Diada: “la novetat no és només que volem que sigui unitària; és que sobrepassarà l’àmbit d’una manifestació”.

L’acte està aixecant una gran expectació a les xarxes socials, on han aparegut diverses pàgines i grups fent una crida a omplir els carrers de Barcelona. L’esdeveniment oficial de la manifestació a Facebook, creat el passat 20 de juliol, compta ja amb 50.000 confirmacions d’assistència, i creix a un ritme de més de 1.000 assistents diaris. A més dels autocars que sortiran d’arreu del territori, a la xarxa ja hi ha crides per arribar a Barcelona caminant, entre d’altres iniciatives que estan sorgint.

Així mateix, l'organització fa una crida a totes aquelles persones que vulguin col·laborar en l'organització i la logística de la manifestació. Cal que s'adrecin a l'enllaç de la marxa.