La guàrdia civil multa un conductor per no voler pagar al peatge de Sagunt

  • Li posa una multa per 'obstruir el carril' i una altra per portar el CAT a la matrícula

VilaWeb
Redacció
29.04.2012 - 19:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les multes que ha anunciat el govern de la Generalitat no són les úniques que amenacen la campanya #novullpagar d’insubmissió als peatges. Divendres, tres joves que anaven a València des del Principat van ser multats amb 80 euros per la guàrdia civil per dir que no volien pagar al peatge de Sagunt. A més, el conductor, el secretari d’organització de la JERC Isaac Peraire, es va endur una altra multa de 80 euros més per portar el CAT enganxat a la matrícula.

Quan els joves van arribar al peatge, van comunicar al cobrador de la cabina que no volien pagar, com marca el protocol de la campanya. Aquest va avisar un company seu, que a la vegada va reclamar la presència d’uns agents de la guàrdia civil que ja hi havia al peatge. Abans, però, van col·locar una altra barrera per tancar el pas a la part de darrere del cotxe.

La guàrdia civil, que els va exigir que parlessin castellà, cosa que no van fer, els va fer posar el cotxe en un lateral de l’autopista AP-7 i els va demanar la documentació. Minuts més tard, els va explicar que els posava dues multes i que podien rebaixar el seu cost a la meitat si les pagaven abans d’una data determinada.

Editorial de Vicent Partal: ‘Un error monumental del govern’

ERC i SI carreguen contra les amenaces del govern per la campanya #novullpagar

Un informe jurídic sobre #novullpagar desmenteix les infraccions que apunta el govern

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any