Conductors indignats es neguen a pagar els peatges

  • N'hi ha dos que han publicat sengles vídeos a YouTube dient al cobrador: 'Hola, no vull pagar'

VilaWeb
Redacció
13.04.2012 - 21:26

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Alguns ciutadans han començat a fer visible la indignació per haver de continuar pagant peatges a les autopistes perquè el govern espanyol rescati les autopistes de Madrid. Com a mínim dos ciutadans, a títol individual, s’han filmat arribant al peatge i negant-se a pagar, explicant que ho fan pel greuge. El primer en fer-ho ha estat en Josep Casadella, que diu al cobrador: ‘Bona nit, no vull pagar. Fins que ells no paguin o tots deixem de pagar, en principi no penso pagar’.

El cobrador li demana el carnet d’identitat i després li acaba aixecant la barrera. Casadella mostra al seu Facebook una foto amb els tiquets que ha deixat de pagar. En el seu YouTube, on ha publicat el vídeo, afegeix un text en què diu: ‘Si només ho faig jo, no passarà res; si ho fem tots, no sabran què fer’. Aquest vídeo ha rebut en dues setmanes més de 60.000 visites.

‘Jo tampoc no vull pagar’

Seguint el seu exemple, uns dies més tard, un altre conductor, que no revela el nom, feia el mateix. En aquest vídeo, que titula ‘Jo tampoc no vull pagar’, es veu com diu al cobrador: ‘Hola, bona tarda. No vull pagar. Quan els de Madrid i els andalusos paguin autopistes jo també pagaré’. I permet al cobrador que prengui nota de la matrícula del cotxe, però recordant-li: ‘Els ho expliques, eh?’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any