Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  04.08.2011  11:34

Autor/s: Xavier Pete

Lliçó magistral sobre els efectes de la crisi econòmica a càrrec d'Arcadi Oliveres

La xerrada es va celebrar al Teatre Principal de Valls dimecres al vespre · Oliveres va tractar les causes i els efectes de la crisi econòmica i va fer referència al moviment dels "indignats"

Men?ame
 

Un Teatre Principal ple a basar va ser partícip, aquest dimecres a la tarda, d'una lliçó magistral sobre les arrels de la crisi econòmica, les conseqüències i les alternatives, així com dels veritables causants i beneficiaris d'aquesta a càrrec de l'economista i sociòleg, Arcadi Oliveres.

Entre les propostes que va proposar Oliveres durant la seva exposició hi prenien rellevància frenar l'especulació financera, nacionalitzar la banca, procurar el manteniment de les caixes d'estalvi, promoure la banca ètica i repartir el treball entre tots.

Sobre el futur del moviment dels "indignats", Oliveres va assenyalar que s'haurien de consensuar un seguit de propostes per tal de pressionar les autoritats que prenen decisions.