Mishima aterra al Palau de la Música

  • El grup de pop oferirà avui al vespre un recital exclusiu

VilaWeb
Redacció
06.03.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Mishima omplirà avui al vespre el Palau de la Música dins el cicle de concerts ‘Bandautors‘. Si fa un any va presentar ‘Ordre i aventura’, ara es troba en el moment més dolç de la seva carrera, que va començar fa més d’un decenni. Mishima s’ha convertit en l’emblema del nou pop català i avui al vespre compten oferir un recital exclusiu i especial, acompanyats de Senior i el Cor Brutal.

‘La millor cosa que ha fet Mishima no és cap cançó sinó el grup’, deia David Carabén, cantant i compositor, en una entrevista amb VilaWeb TV després de publicar el cinquè disc, ‘Ordre i aventura’. També va interpretar en acústic, amb el guitarrista Dani Vega, la peça ‘Ordre i aventura’ a l’Espai VilaWeb. El disc el van presentar a principis de juny del 2010 a la Sala Apolo de Barcelona, que es va omplir de gom a gom (vídeo). És el més espiritual de tots i segueix força el camí de l’obra anterior, ‘Set tota la vida’ (2007).

Després de més de deu anys de fer cançons, Carabén va explicar a VilaWeb que són feliços plegats i que ell se sent cada dia més segur cantant en català. El cantant també va parlar del to místic d’aquest disc, de la missió del pop per normalitzar en català les expressions més carrinclones i del motiu del títol del disc, que fa referència a una conversa que va tenir amb un ex-entrenador del Barça, César Luis Menotti, que deia que el futbol, com la literatura, és ordre i aventura.

D’altra banda, Carabén va ser el darrer 10 de desembre el director convidat de VilaWeb.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any