El govern d’Artur Mas pren avui les primeres decisions del mandat

  • Nomenarà alguns càrrecs d'alt nivell del govern, com el secretari de Seguretat, Xavier Crespo, el director general de Comunicació, Jordi Cuminal, el secretari general d'Universitats, Antoni Castellà, i la responsable de Seguretat, Esther Sànchez

VilaWeb
Redacció
04.01.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El consell executiu del govern d’Artur Mas es reuneix avui al matí per segona vegada des que es constituí, la setmana passada. En la reunió d’avui el batlle de Lloret de Mar, Xavier Crespo, serà nomenat secretari de Seguretat; el parlamentari de CiU Jordi Cuminal, director general de Comunicació del Govern, el secretari segon de la mesa del parlament, Antoni Castellà, secretari general d’Universitats; i la catedràtica d’ESADE, Esther Sànchez, responsable d’Ocupació i número dos del conseller Mena.

En la primera reunió de la setmana passada el govern va nomenar dotze secretaris generals; entre aquests, Francesc Homs va ser nomenat secretari general de Presidència.

El govern compta reunir-se cada dimarts a les deu del matí, i Francesc Homs en serà el portaveu; és a dir, explicarà els acords que prengui el consell executiu en una conferència de premsa posterior al consell (en directe). És possible que, a les conferències de premsa, l’acompanyi un conseller que explicarà la disposició de més relleu que hagi aprovat el govern.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any