Obrint Pas, la Troba i Orxata, al Festivern

  • Enguany s'escaurà el 31 de desembre a Gandia

VilaWeb
Redacció
20.12.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després d’haver-lo suspès un any, el 31 de desembre tornarà Festivern, el festival de música de cap d’any del País Valencià. Serà a l’envelat de la Fira de Gandia, a les vuit del vespre, i hi prendran part Obrint Pas, la Troba Kung-Fu, Orxata Sound System i Benimaklet Klub Ska (format per membres d’Obrint Pas, la Gossa Sorda i Aspencat) i uns quants ‘punxadiscs’.

Els organitzadors del Festivern (Facebook) han superat els obstacles d’última hora i han pogut tirar endavant el festival. Si bé tenien previst de fer-lo a Sagunt (Camp de Morvedre), a un mes del concert, l’ajuntament els va negar la cessió del pavelló municipal, malgrat que s’havia compromès a deixar-los-el. Lluny de recular, no van parar fins a aconseguir el nou emplaçament a Gandia (la Safor).

Aquest festival de música, amb què milers de participants celebren el Cap d’Any, va estrenar-se el 2004. Des de llavors ha passat per Pedreguer, Ontinyent, Benifairó de la Valldigna i Alcoi, sempre combinant els concerts amb activitats culturals diverses, com ara visites guiades pels pobles de la comarca, tallers i campionats esportius.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any