L’Open Ed Conference examina a Barcelona l’impacte i la sostenibilitat dels recursos educatius oberts

VilaWeb
Redacció
02.11.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El congrés internacional Open Ed, sobre educació oberta, deixa per primera vegada el Canadà i els EUA i ve a Europa. Concretament, la setena conferència es fa a Barcelona (d’avui a dijous). Desenes d’especialistes d’aquest àmbit discutiran al CosmoCaixa sobre iniciatives d’educació amb recursos oberts a tot el món (programa, pdf). A l’Open Ed 2010, hi assisteixen noranta ponents de mig centenar de països: Brenda Gourley, ex-rectora de l’Open University britànica; Erik Duval, professor de la Universitat Catòlica de Lovaina; Raquel Xalabarder, de la Universitat Oberta de Catalunya; Gajaraj Dhanarajan, ex-rector de la Universitat Oberta Wawasan de Malàisia, i Wim Westera, de la Universitat Oberta dels Països Baixos.

 

Les taules es divideixen per temes com ara: casos d’èxit en l’educació oberta, polítiques i estratègies que se segueixen, impacte de la implantació, sostenibilitat i copyright.

El congrés anual Open Ed s’ha convertit en el principal congrés mundial sobre recerca, anàlisi i debat de recursos educatius oberts. El comitè executiu de l’Open Ed 2010 és format per Begoña Gros, vice-rectora de recerca i innovació de la Universitat Oberta de Catalunya; Fred Mulder, rector de la Universitat Oberta dels Països Baixos, i Richard Young, degà de la David O. McKay School of Education de la Universitat Brigham Young.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any